Ana SayfaGenelTakip Edilesi 10 YOUTUBE Kanalı | vol. 2

Takip Edilesi 10 YOUTUBE Kanalı | vol. 2

Kalt*

Kalt, yorumsuz, efsane, muhteşem, aşırı komik ve aşırı absürt bir başka kanal. Takip edin ve her videosunu izleyin, asla pişman olmayacaksınız.

 

Kamusal Mizah

Özgür, Mahmut ve Deniz. Bu harikulade trio sohbetleriyle, uyumuyla ve mizahıyla sizi kendine bağımlı edecek. Mutlaka takip edin.

 

Now you see it

Yine sinemaseverlerin ilgisini çekebilecek, eğitici bir kanal.

 

Kutsal Motor*

https://www.youtube.com/watch?v=GIelMLDcQ30

Burada her şey kutsal, her şey sinemayla alakalı!

 

 

 The School of Life

https://www.youtube.com/watch?v=9-4V3HR696k

Felsefe, psikoloji ve sosyoloji ile ilgilenenlerin veya ilgilenmek isteyenlerin takip etmesi gereken bir diğer kanal. Videoları sizi asla sıkmıyor ve aksine birçok şey katıyor.

 

TvMisha 

Odtü’lü bir öğrenci olan Misha, çektiği vloglarla kendini izlettiriyor. Hiç bitmeyen enerjisi, hızlı ama akıcı konuşmasıyla sizi içine çeken videolarını izlerken zamanın nasıl aktığını anlamıyorsunuz. Tek problemi video atma aralığının çok uzun olması.

 

Vox

Vox güncel veya tarihsel olayları, ana elementlerine dayanarak açıklayan daha çok idari bilimler veya tarihle ilgilenenlerin takip etmesi gereken bir kanal.

 

WatchMojo

Her şeyin ama her şeyin top 10 listesi yapılabilir mi? Mojo yapıyor, Amerikan popüler kültürüne hakim olmak isteyenlerin takip etmesi gereken, eğitici ve eğlendirici bir kanal. Tek uyarım fazla magazinsel olması.

 

WhyShy

https://www.youtube.com/watch?v=MP85cImvcQo

WhyShy, eğlendirici, iyi niyetli ve güzel etkileşim alan bir sosyal deney, bir mizah kanalı.

 

Çağlar Avcıl

Bunu da video oyunları oynayanların takip etmesi gereken, iyi niyeti, tecrübesi ve olağanüstü mizahıyla kesinlikle takip edilmesi gereken kanallardan bir tanesi olarak sayabiliriz.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
BENZER İÇERİKLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sponsor

Bu platform Nish Digital tarafından desteklenmektedir.

POPÜLER İÇERİKLER