EYMİRGÖL MARATONU- EYMİR İÇİN KOŞ!

0
1327

Ankara’nın sporcuları iyi bilirler; hafta sonu demek sabah saatlerinde Eymir’de başlayacak bir tur demektir. Bazen arkadaşlarla, bazen tek başımıza, kimi zaman buz tutmuşken, kimi zamansa Eymir’in meyve ağaçları çiçeklenirken ama çoğunlukla hep erkenden gölün kıyısında buluruz kendimizi. Hangi kapısından girersek girelim, 10.4 kilometrelik parkuru tamamlamadan Eymir’den çıkmayız.

Ankara’nın sporcuları yine iyi bilirler ki, Eymir bu kentin tüm sakinlerine ama en çok da kendilerine ayrılmış özel bir köşesidir. Göl’ü ve onu çevreleyen patikaları arşınlamak bizler için sadece bir hedef değil aynı zamanda bir ayrıcalıktır da.

İşte bu yüzden Eymir’e sahip çıkmak, doğasının bütünlüğünü korumak, hepimiz için bir yaşam alanı oluşturan gölün ve çevresinin yapılması planlanan yollarla dokusunun bozulmasına karşı hep orada olacağımızı göstermek için EymirGöl Maratonu’nda buluşuyoruz.

12 Kasım 2017 Pazar günü herkesi EymirGöl Maratonuna bekliyoruz. Herkes için yerimiz, herkese göre koşulacak bir mesafemiz var.

Başlangıç Noktası: Eymir Gölbaşı Kapısı

Kayıt Masası Açılış: 07:30

Maraton Başlangıç: 08:00

Yarı Maraton Başlangıç: 10:00

10K Başlangıç: 11:00

Parkurlarını tamamlayan tüm katılımcılarımıza sürpriz hediyeler!

 

Not: Aynı gün koşulacak olan İstanbul Maratonu’na katılmayan ancak ODTÜ Mezunlar Derneği’nin ODTÜ BURS İÇİN KOŞUYOR kampanyasına destek vermek isteyen tüm katılımcıları bekliyoruz.

ODTÜ BURS İÇİN KOŞUYOR Hesap Bilgileri

Banka: Garanti Bankası Maltepe Şubesi
Hesap Sahibi: ODTÜ Mezunları Derneği
IBAN: TR15 0006 2000 1140 0006 2959 57
Açıklama: Burs Bağışı, Koşucu adı, Bağış yapan kişinin adı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz